/
/
בזבוז מזון, קיימות, והסיפור של "רובין פוד"

בזבוז מזון, קיימות, והסיפור של "רובין פוד"

שי רילוב

בזבוז מזון – אחת התופעות שנמצאת מול עיננו מדי יום ומשפיעה על פליטות הפחמן של העולם בצורה אדירה. אם בזבוז מזון הייתה מדינה, היא היית השלישית בעולם בתביעת הרגל הפחמנית! איך אפשר לשנות את זה? אפשר ליהנות במקום לבזבז!

שי רילוב- ממייסדי מיזם הצלת המזון "רובין פוד"
חוקר סוגיות בחקלאות עירונית, דבר שהוביל אותו להקים מיזם שמעודד ניצול טוב יותר של מזון באמצעות שימוש בחומרי גלם שעומדים לפני זריקה והפיכתם לארוחות המוניות בשיטת "שלם כפי יכולתך".

 

*ההרצאה מיועדת עבור 100 תלמידים לפחות.*

 

משך: כשעה וחצי
קהל יעד: חטיבת ביניים ותיכון
מועדים: 20-24 במרץ
דרישות: מקרן, מיקרופון.

כל הפרטים

13/01/2022