/
/
סדנת ליקוט ובישול

סדנת ליקוט ובישול

שרי אייזן

לימוד נושא הצלת המזון והכרות עם צמחי בר אכילים. הכנת סעודה משותפת-עבודה בצוותים , סעודה משותפת, אסיף תובנות ומזון לנפש על כלכלה מעגלית בעולם המזון כמפתח.
הסדנא היכולה להתקיים סמוך לבי"ס בחצר. הסדנא כוללת ציוד מטבח (גזיות וחומרי גלם בסיסיים). באחריות בית ספר להשלים את המוצרים בהתאם לתפריט שיוחלט עליו וכן ג'ריקנים עם מים.

שרי אייזן – עובדת סוציאלית קהילתית מ.א בניהול מלכ"רים,מנחת קבוצות עם דיפלומה בפרמקלצ'ר ורצון עז להפוך את השמיטה למתווה דרכים לנושא הקיימות.

 

*הסדנא מיועדת למספר מקסימלי של 2 כיתות במקביל.*

 

משך: שעה וחצי
קהל יעד: חטיבת ביניים ותיכון
מועדים: 20-24 במרץ

 

כל הפרטים

13/01/2022