/
/
מהשדה לצלחת עם אקו-פריקו

מהשדה לצלחת

עם אקו-פריקו

פעילות זו חושפת את התלמידים לעולם הנוגע לכולנו – המזון שאותו אנו אוכלים.
נעבור יחד את הדרך אותה הירקות שלנו עוברים, החל מהשדה ועד לצלחת.
מה אנו אוכלים בתקופות שונות בשנה? מהיכן מגיע המזון ומה קורה לשאריות שלנו בסיום הארוחה?
נגע בחלק חשוב המקשר בין בזבוז מזון לקיימות – שימור מזון.
נתנסה בדרך טעימה ומזינה של שימור מזון, ונכין בעצמנו חמוצים ביתיים.
אקו-פריקו מקדמים קיימות, מספקים תוכן סביבתי חוויתי ומעשיר בתחומים שונים, למגוון אוכלוסיות ומחברים בין סביבה לחברה.

 

פעילות לכיתה

4 פעילויות ברצף באותו בית הספר

משך: 45 דקות
קהל יעד: ג'-ו'
ציוד נדרש: כיתה קבועה שבה יתקיימו כל הסדנאות ברצף.

מומלץ שהתלמידים יביאו צנצנות זכוכית לפעילות.

כל הפרטים

19/02/2023

בחרו את המועד הרצוי כדי לעבור להרשמה:

לא נשארו מועדים פנויים.